Huikea loppuhuipennus hyväntekeväisyystempaukselle – Marjaana tapasi laulajatähti Robbie Williamsin

Korpilahtelainen perheenäiti ja ekologinen kampaaja, Marjaana Kokki, on fanittanut laulaja Robbie Williamsia jo pitkään, aivan nuoresta pitäen. Hän halusi toteuttaa hyväntekeväisyystempauksen Unicefin lasten hyväksi ja Robbie Williamsin kunniaksi. 

Hyväntekeväisyystempauksessa myytiin selfie-paikkoja TEAM ROBBIE-fanilippuun. Kuvia faneilta tuli ympäri maailman ja ne Marjaana kiinnitti itse isoon lakanaan muodostaen sanat: TEAM ROBBIE. Fanilippu oli syntynyt.  

Robbien faniyhteisö on hyvin tiivis ja kasaan saatiin reilusti yli 1000 euroa lasten hyväksi. Osa tuotosta tuli joulukuussa Marjaanan järjestämän Facebook-joulukalenterin kautta, johon lahjoituksia tuli suomalaisilta yrityksiltä.

 – Kaikella tällä mitä teen, haluan samalla osoittaa myös arvostusta Robbieta kohtaan, kaikkien meidän fanien puolesta. Kiitos Robbien, hänen musiikkinsa on auttanut monia jaksamaan, kertoo Marjaana. 

Matka hyväntekeväisyysotteluun Englantiin

Valmis fanilippu oli tarkoitus laittaa esille tunnetussa hyväntekeväisyysottelussa. Marjaana matkasi Manchesteriin, Englantiin, kesäkuun 2018 alussa viedäkseen lipun perille henkilökohtaisesti ja tavatakseen samalla muita paikalle tulleita fani-ystäviään. Majoitus järjestyi toisen Robbie Williams-fanin luota. Matkan ja materiaalit Marjaana kustansi omasta pussistaan.

Soccer Aid on tunnettu, joka toinen vuosi järjestettävä hyväntekeväisyysottelu, jossa jalkapallotähdet sekä muut julkisuuden henkilöt pelaavat jalkapalloa hyvän asian puolesta. Tänä vuonna pelaamassa oli myös Usain Bolt, tunnettu erittäin menestyneenä pikajuoksijana. Pelikentällä on nähty aikaisemmin myös suomalaisjalkapalloilija Sami Hyypiä. 

Valitettavasti lippua ei lopulta saatu esille varsinaisen pelin aikana, sillä sää ei suosinut tapahtumaa. Kaatosade yllätti juuri, kun se olisi pitänyt laittaa esille. Fanilippu päätyi kuitenkin ennen peliä televisioon ja sitä kuvattiin myös lehdistön toimesta.

Unelmien täyttymys – onnekas kohtaaminen Robbie Williamsin kanssa

Fanit pääsivät tapaamaan Robbien nopeasti kasvotusten, sillä lämmittelyjen päätteeksi hän tuli tervehtimään seuraajiaan ja otti selfieitä heidän kanssaan.

Marjaana oli yksi onnekkaista. Vaikka tapaaminen oli ajallisesti hyvin lyhyt, se antoi paljon. Laulaja nimittäin tunnisti Marjaanan sanoen: ”Kiva nähdä sinua, tervetuloa Englantiin!” He ovat tulleet tutuiksi aikaisemmin sosiaalisen median välityksellä. Ja Robbie tuskin on unohtanut esimerkiksi sitä jättipeittoa, jonka valmistukseen Marjaana käytti puolitoista vuotta. Jättipeittoon koottiin henkilökohtaisia tervehdyksiä Robbielle faneilta eri puolelta maailmaa. 

Marjaanan matka Englantiin oli onnistunut. Hänen pitkäaikainen unelmansa toteutuminen ja lasten hyväksi saatu summa lämmittävät hänen mieltä vielä pitkään.  Marjaanalla on jo paljon uusia ideoita ja energiaa. Toiveissa on saada kerättyä lisää rahaa Unicefille lähitulevaisuudessa. Nähtäväksi jää, mitä hän toteuttaa seuraavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *