Palvelut

Palvelut

Olet siis etsimässä ammattimaista ja luovaa copywriteria ja ajattelit minua?

Kiitos! Olen imarreltu.

Palvelut
Totta puhuen, onnittelen sinua. En omasta puolestani, vaan koska tässä vaiheessa olet varmasti ymmärtänyt, että copywriting on erinomainen liittolainen liiketoiminnallesi. Se on jotain, mitä monet yritykset eivät ole edes ajatelleet. Jotain niin yksinkertaista ja samalla niin monisyistä. Monet panostavat verkkosivustoonsa, logoonsa, upeaan suunnitteluun…
Mutta entäs tekstit?

Jos niitä ei tehdä samanlaisella hellyydellä ja copywritingia käyttäen, menetetään myyntiä ja sitä myöten myös rahaa. Koska monet yritykset Suomessa eivät vielä käytä copywritingia… Se on sinulle hyvä uutinen! Se auttaa sinua saamaan kilpailijoihisi etumatkaa.

Nyt kun tiedät tämän salaisuuden…

Mitä aiot tehdä?

Verkkosivustosi tekstit

Laita kotipesä kuntoon ja saa parempia tuloksia. Kirjoitan verkkosivustosi tekstit kokonaisuudessaan ainutlaatuisella metodilla, jollaista ei muualta Suomesta saa. Olen Suomen ainoa copywriter, joka ei laita sinua kirjoittamaan tylsiä briiffejä, ellet välttämättä itse halua, vaan hankin tarvittavat tiedot kuin toimittaja: haastattelemalla sinua. Kirjoitan yrityksesi tarinan, joka erottuu. Tiesitkö, että se on yleensä minkä tahansa verkkosivuston toiseksi tai kolmanneksi luetuin osuus? Tarinallasi on siis väliä – ja sillä, miten se on kerrottu.

Todistetusti toimivassa verkkosivustossa on seuraavat välttämättömät osiot ja jotka palveluni sisältää:

Etusivu

Kuka

Tuote tai Palvelu

Ota yhteyttä

Blogi, joka sisältää yhden hakukoneoptimoidun artikkelin.

Saat tekstit kahdessa viikossa tai erikseen sovitun deadlinen mukaisesti.

 

Kysy tarjousta!

Jos haluat verkkosivuston, joka erottaa sinut kilpailijoistasi, on suunniteltu strategisesti juuri sinun kohderyhmällesi ja ennen kaikkea tuo tuloksia, ota yhteyttä nyt.

Myyntiteksti

Kirjoitan myyntitekstin yhdelle tuotteelle, jolle on todistetusti kysyntää. Saat myyntisivustosi tekstin, joka on suunniteltu tavoitteidesi mukaisesti esimerkiksi laskeutumissivustolle. Hyvän myyntitekstin avulla autat potentiaalisia asiakkaitasi päätöksenteossa ja se on myös hyvää asiakaspalvelua.

Saat tekstin viidessä päivässä tai erikseen sovitun deadlinen mukaisesti.

Kysy tarjousta!

Jos haluat antaa hyvää asiakaspalvelua ja samalla parantaa tuloksiasi, ota yhteyttä nyt.

Asiantuntijablogi

Tuo oma asiantuntijuutesi esille ja erotu massasta. Pystyn kirjoittamaan minkä tahansa alan asiantuntijablogia ainutlaatuisen menetelmäni ansiosta: haastattelemalla sinua kuin toimittaja. Näin voit olla varma tiedon alkuperästä ja oikeellisuudesta. Hakukoneoptimoin kirjoittamani artikkelit, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut. Lisäksi osaan kirjoittaa siten, että artikkeli on ymmärrettävä ja mielenkiintoinen. 

Pitkässä juoksussa blogista on paljon hyötyä. Se auttaa tekemään yrityksestäsi brändin ja löydyt hakukoneista orgaanisesti. Hakukoneoptimoitu, ikivihreä ja laadukas artikkeli tuo sinulle kävijöitä vuosienkin päästä joka kuukausi! Siksi blogiartikkeli on sijoitus, joka maksaa itsensä taatusti takaisin. 

Bloggaaminen on ydinosaamistani, josta minulla on lähes 10 vuoden kokemus. Olen saanut hienoja tuloksia asiakkailleni ja olen esimerkiksi onnistunut nostamaan heidät Googlen etusivulle orgaanisesti. Laadukas hakukoneoptimoitu blogi tuo laadukkaita kävijöitä sivustollesi ja yleensä se tarkoittaa sitä, että myös myynti kasvaa.

Yksi artikkeli max. 500 sanaa. Kysy tarjousta!

Yksi artikkeli 501-1000 sanaa. Kysy tarjousta!

Yksi artikkeli 1001-2000 sanaa. Kysy tarjousta!

Yksi artikkeli yli 2000 sanaa. Kysy tarjousta!

Jos haluat hyödyntää blogin tuomia markkinointimahdollisuuksia, saada juuri sinun yrityksellesi räätälöityjä artikkeleita ja tehdä yrityksestäsi brändi, ota yhteyttä.

Tai pyydä minulta, mitä haluat.

Nykyaikana mahdollisuudet ovat rajattomat – kiitos Internetin. Ja se tarkoittaa sitä, että tekstejä tarvitaan.
Voit pyytää minua tekemään vaikkapa

● Blogikalenterin
● Uutis- ja myyntikirjeet
● Sosiaalisen median viestit
● Mainostekstit
● Tuotekuvaukset

Tiedätkö jo mitä haluat? Hyvä! Kannattaa nimittäin ottaa yhteyttä heti, eikä 15. päivä. Vain siten etenet yrityksesi kanssa ja sitä nopeammin saat myös tuloksia.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?