Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

1. Mitkä ovat palvelusi?

Autan kaikissa kirjoittamiseen ja copywritingiin liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi

 • Verkkosivuston tekstit
 • Uutis- ja myyntikirjeet
 • Blogin suunnittelu ja päivittäminen
 • Artikkelit
 • Henkilöhaastattelut
 • Sosiaalisen median viestien suunnittelu
 • Mainostekstien suunnittelu

2.  Miten toimimme?

 1. Ota minuun yhteyttä ja kerro viestissä, minkä palvelun haluat tai miten voin auttaa sinua. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.
 2. Vastaan sinulle mahdollisimman pian. Sovimme lyhyen etätapaaminen, jossa tutustumme ja katsomme, olenko oikea copywriter auttamaan. Haluan, että löydät oikeat ihmiset rinnallesi. Tässä lyhyessä tapaamisessa sparraan sinua. Tulet siis aivan varmasti hyötymään tästä tapaamisesta, palkkasit minut tai et. Etätapaaminen on täysin maksuton, ei sido sinua mihinkään ja sen jälkeen saat päättää rauhassa, alammeko työskentelemään yhdessä. 
 3. Mikäli aloitamme yhteisen projektin, järjestämme etätapaamisen Zoomin kautta (max. 1 h), jossa kerrot yrityksestäsi syvällisemmin. Tuo tapaaminen on kuin briiffin täyttö. Tiedän kokemuksesta, että suurin osa haluaa mieluummin puhua kuin kirjoittaa. Koska olen työskennellyt toimittajana, haastattelu on minulle luontevin lähestymistapa. Haastattelu nauhoitetaan, jotta voin kerrata informaatiota. Mitä enemmän tiedän, sitä paremmin voin auttaa sinua. Mikäli täytät briiffin myös kirjallisesti, sitä parempi. Haastattelu ei ole pakollinen, mikäli haluat mieluummin täyttää briiffin.
 4. Jos sinulla on tietoa tuotteestasi tai palvelustasi kirjallisena, laita se minulle, jotta voin ymmärtää yritystäsi mahdollisimman syvällisesti ja viestittää sen sanoman parhaimmalla mahdollisella tavalla.
 5. Saat ensimmäisen vedoksen tarkistettavaksi, teemme tarvittavat muutokset ja sitten lopullinen OK.
 6. Vastaanota korjatut ja tarkistetut tekstit. Ja eikun myymään!

3. Kuinka pitkään tekstin teossa menee?

Tämä riippuu paljon jokaisesta projektista ja tilanteesta. Normaalisti verkkosivuston tekstit ovat valmiina kahdessa viikossa. Laitamme aina deadlinen teksteille.

4. Sisältyykö graafinen suunnittelu hintaan?

Ei sisälly. Copywriting-palveluni käsittää ainoastaan tekstit. Saat sen Word- ja Pdf-tiedostoina.

5. Mitä, jos en pidä teksteistä?

Olet alusta asti osana tekstien luomisprosessia. Siksi sinulle ei tule yllätyksiä ja olen varma, että tulet pitämään teksteistä! Tarkistusvaiheessa teemme muutoksia, jotta olet 100 % tyytyväinen niihin. Vielä sen jälkeen olemme yhteydessä ja olen myös käytettävissäsi, jos täytyy tehdä muutoksia.

Takuu. Jos et ole teksteihin 100 % tyytyväinen, emme julkaise niitä, eikä sinun tarvitse maksaa. Haluan onnellisia asiakkaita.

6. Kysyttävää?

Älä jää epätietoisuuteen.

Kyllä, haluan kysyä sinulta…

Miltä vaikuttaa? Toivottavasti olet nyt varmistunut minun olevan oikea henkilö auttamaan sinua.

Valitse palvelu, joka parhaiten sopii yrityksellesi tai pyydä minulta, mitä haluat.

Ota minuun yhteyttä nyt ja katsotaan, miten voi auttaa juuri sinua.

Kyllä, haluan ottaa yhteyttä.

Tämän verkkosivun tekninen toteutus ja visuaalinen ilme: Isabel Martínez Sierra / Impetu Design

Valokuvat: Rebecka Skog 

Tekstit: Asta Jansson